Saturday, 23 April 2011

fren ??

aiyookk..hari ni aku ada masalah ckit dgn aq nyer fren..aq pun tak tahu sejak kebelakangan ni dye slalu mengelak dari aq n bkn juz aq jerr dgn kwn yg laen pun dye bwat cam tuhh...C klu  aq ade bwat slh kt kau aq tak kesah kau tak nak kwan an aq tp mcm mana dgn kwn2 yg laen??klu kau still bwat prangai mcm nie sampai bila-bila pun kmi org tak blh nak tolong kauu..klu ade problem juz share dgn kmi org n klu kmi org blewh tolong kmi org akan tolong kau...
          
ohh..myb kauu dh taknak kwn dgn kmi org kn??maklumlah kwn dgn kmi org takkan bwat kau popular kn??klau tuhh lah kputusan kau,kmi org hormat coz kau aderr hak utk cri kwn laen...kwn bukan 1 lharr weii..rmai lgi org yg nak kwn dgn kmii...W.H.A.T.E.V.E.R...dh lh..nothing i wnt to write so papai..


                          -->THE END<---

2 comments:

  1. cpa thu fran? bezfren awk ker?

    ReplyDelete
  2. yaa .. dulu bezfren p skunk dh bukan .. HATE HER DAMN MUCHH !!

    ReplyDelete